|
||||
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Merhaba Ziyaretci: |
| ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
|
muayeneden gecemiyor fln dediler..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Yanlış anlaşılma olabilir böyle bir sıkıntı yok.Eskiden benzin deposu sökülerek yerine simit tank montajı yapılıyordu bu uygulama yasaklandı günümüzde böyle bir uygulama yok artık.
KAYBETMEK YOK.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
anladım yanlış anlama muhtemelen ,bir arkadasım söyledi muhtemel eski araba ,
dediğiniz gibi, bugünler biraz yoğunum en kısa zamanda Murat beyle görüşeceğim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
bugünler işlerim çok yoğun en yakın zamanda Murat ustanın yanına ugrayıp görüşüp randevu alacağım.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
bugün Murat ustayla görüştük perşembe günü inş bende BRC kitimi alıp gazlanacağız,muhtemelen pipo uygulaması yapılacak ,2a yetkilileri ile de görüşmüş Murat usta benim için buradan yetkililere tesekkür ediyorum ilgilerine ,inş takarken de binerkende sıkıntı yasamayız, bugün ugradım aklımda olan soruları tekrar konustum ,daha rahatım artık sağolsum Murat usta yardımcı oldu anlattı bana bir bir,taktıkları sıfır arabaları gösterdi gayet işçilik güzeldi,inş perşembe aksamı ilk izlenimlerimi paylasırım sizle..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
bugün nihayet lpg kitimizle tanıştı arabamız, sabah başlayan maraton 1800 de bitti,tam olarak , PİPO uygulamalı brc kiti gayet basarılı olarak takıldı , tüm programlar yüklendikten sonra ilk çalıştırmada çok şükür hiç bir arıza lambası yanmadı,bagaja simit depo uygulaması yapıldı ,yanına stroforla desteklendi ,bagaj seviyesi eşitlendi ,fotografları cektim yalnız yükleyemedim yardım ederseniz sevenirim. yapılan test sürüşünde de gaz gecişlerini hiç hissetmedim .testte defalarca gaza ve benzine gectik, uzun yolda denedik cok şükür bir sıkıntı olmadı ,bir hafta sonrA tekrar bir ugrayacagız ustama, buarada emeği geçen MURAT usta ve Hasan ustaya çok tesekkür ederim .Malatya BRC ekibine tesekkürler..
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
|
sayın yetkililer bu pipo uygulaması teknik olark nedir ben yeni taktırtım fakat erzurumdaki ustalar bundan hiç bahsetmedi
bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Normal dönüşümlerde gaz girişi için manifolt girişlerine giriş için nipel yerleri açlıyor.Pipolu uygulamada bu yerler açılımıyor benzin enjektörü altına pipo yerleştilerek gaz girişi yapılıyor.
KAYBETMEK YOK.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|