|
||||
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Merhaba Ziyaretci: |
| ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Günlük 1-3 km arası kullanıyorsanız diğer şartların zaten bir önemi kalmıyor lpg kullanmak size fazla bir getiri sağlamaz.İyi çalışmalar
KAYBETMEK YOK.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
|
Günlük 40-70 km arası şehir içi km. yaparım. Genellikle 1-3 km. arası kısa yollar yaparak günlük 40 - 70 km gibi yol yaparım demek istemiştim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Benzin tüketimi özellikle sabah ve havaların soğuk olduğu günlerde ilk geçişde fazla olur gün içinde diğer çalıştırmalarda özellikle motor tam soğumamış ise 10-15 sn sonra lpg'ye geçecektir.Yazdığınız yeni şartlara göre lpg'ye geçebilirsiniz.
KAYBETMEK YOK.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
|
Tekrar merhaba aracım şehir dışında 90-110 km ortalama hızla 7 lt civarı yakıyordu benzinde tam olarak %15-20 lpg tüketimi daha fazla gerçekleşiyor.
Son olarak Ankara-ürgüp -Ankara yaptım ve hızıma çok dikkat ettim aracım 0,15 kr yaktı km de .lpg fiyatı 1,81 idi aksarayda. Şu anda çok memnunum şehir içinde km de yaklaşık olarak 0,1 -0,12 tl fark ediyor.Ancak dediğim gibi sabahları işe giderken ve dönerken benzinde gidiyorum,ısınmadığı için geçmiyor gaza. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Junior Member
|
bu birçok faktöre göre değişir. yetkili yukarıda demiş zaten, hep kısa mesafelerde kullanıyorsanız taktırmayın bi getiri sağlayamazsınız diye.
ayrıca lpg tüketim değeri kullanıma da çok bağlıdır. sizin aracınız yeni olduğu için normalden biraz daha fazla benzin tüketir. bende rodajını tamamladıktan sonra, lpg nin size getireceği ekonominin , taktırdığınızda götüreceklerini ne kadar sürede karşıladığını hesap edin. gerisi size kalmış. Alıntı:
2000 focus 1.6 ghia + BRC |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Junior Member
|