LPG OTOGAZ BRC SIRALI SİSTEM  2A Mühendislik A.Ş

Geri git   LPG OTOGAZ BRC SIRALI SİSTEM 2A Mühendislik A.Ş > YARDIM > SOĞUK MOTORDA ÇALIŞMA
Ana Sayfa Forum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Merhaba Ziyaretci:
ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 28.01.2010, 06:40   #1
hakan özorpak
Junior Member

hakan özorpak Seçkin bir yolda.
Standart gun ıcınde normal ama sabah calısmıyor

üstadlar selam ben ızmırden hakan ınternette forumunuzu gorunce gıttım bende bır brc taktıram dedım ve gecen hafta ızmır star gazda taktık ıbrahım ustaya tesekkurler ılgılendı

ustadlar sıkıntım nedır hemen soleyım 1987 200 karbırotorlu 124w mercedesım var buna lpg takmadan once komple motor yapıldı aracımız motora gırmeden once bır sıkıntısı vardı motor sabah calısmıyor ama calıstıktan sonrada gun ıcınde hersey normale donuyordu.motorumuz rektıfıyeden cıktı hemen uzerındekı basımın belası voltran marka gaz sıstemını cope attık ve brc yı taktık evın onune geldık motor tıkır tıkır calısıyor yarım marsta calısıyor benzıne aldık kapadık bu arada motor yapılırken bujı kablolorunda dıstrıbıtor kapagına benzın otomatıgıne kadar butun parcalar degıstı yanı atesleme sıstemını komple elden geıcırdık ve yenıledık bujılerımızde yenı amma velakın araba sbah calısmadı yanı motor yapmadan oncekı gıbı.

araba yokus assagıya bıraz saldım teker 2 tur dondu calıstı gaza gectım hersey normal gun ıcınde arabamız saat gıbı aksam oldu gene kapadık sabah gene calısmıyor nekadar enterasan demı sankı gece araba usuyor

ustadlar 1 aydır tamırcım ugrasıyor atesleme sıstemı normal dıyor bobın saglam kablolar yenı bujıler yenı bu araba gun ıcınde normal calısıpta gece kapandıgında sabah neden calısmaz yardımlarınızı beklıyorum
hakan özorpak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010, 06:59   #2
hakan özorpak
Junior Member

Standart Cevap: gun ıcınde normal ama sabah calısmıyor

birtane ustad yokmu bu soruya cevap verecek ????
Alt 02.02.2010, 12:09   #3
2A TEKNİK
Yönetici

2A TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi

Hakan bey sorununuz net ortamında çözülebilek gibi değil forumumuzda beyimiz ve ilgili araçlar konusunda uzman olan gürsel usta kullanıcı isimli bayimiz ile irtibata geçerek özelden görüşebilirsiniz.Bilginize

BRC
KAYBETMEK YOK..
2A TEKNİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 01:43   #4
hakan özorpak
Junior Member

Alıntı:
2A TEKNİK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakan bey sorununuz net ortamında çözülebilek gibi değil forumumuzda beyimiz ve ilgili araçlar konusunda uzman olan gürsel usta kullanıcı isimli bayimiz ile irtibata geçerek özelden görüşebilirsiniz.Bilginize

ilginiz için cok tesekkur edıyorum sagolun
Alt 21.04.2010, 06:51   #5
thskt
Junior Member

thskt Seçkin bir yolda.

Sorunu hallettin mi bilmiyorum fakat bir de aracı benzinde bırak ve sabah benzinde dene. Bak bakalım ne olacak?
thskt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil