|
||||
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Merhaba Ziyaretci: |
| ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
|
Merhabalar,
honda jazz'a lpg taktıracağım ama bagajdan yemesin diye yapılan simit ne kadar güvenlidir diğer tanklara göre. Malzeme daha mı inceidr? araçlarda sanırım bagaj bölümü darbe emme bölgesi gibi. Bu durumda çarpmalar tankın patlama olaıslığı nedir? Veya yangın çıkarm ariski nedir? Bagaj için candan olmayalım. Bir de koltuk arkası için uzun bir tank çeşidi varmış, ince uzun. BRC'de bu var mıdır? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Simit silindir tank kalınlıkları aynıdır.Gerekli güvenlik teslerinden geçmeden TSE alamazlar.Endişelerinizin biraz yersiz olduğunu söyleyebiliriz.İnce uzun şeklinde tabir ettiğiniz tankalar kalem tank olarak geçmektedir.İlgili tanklardan yetkili bayilerimiz de bulabilirsiniz.
KAYBETMEK YOK.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
|
benimkinin bagajı büyük ama yine de 40 lt'lik simit taktıracağım o zaman.
Bir de neden brc diye bir başlık okudum. Orda arıza lambası yanmaması garanti edildiğini ve aracın yakıt kesme anahtarıyla uyumlu bir yapı olduğundan bahsedilmiş. Bu çok büyük bir artı. Bir de manifold delmeden takılırsa, sigortası da üstüne tatlı gibi olacak. BRC bence açıok ara önde bu şartlarda. Bu girişimler için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
|
arkadaşlar merhaba hyundai era 1,4 aracıma 32 lt tank taktırmayı düşünüyorum bagajı öldürmeden stepneyi çıkarmadan fikri olan ..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
|
EN İYİSİ 60 LT..KÜÇÜK TANK VEYA SİMİT TANK YETERSİZ KALIYOR..KULLANDIKÇA PİŞMAN OLUYOR İNSAN..NİYE BÜYÜK TAKTIRMADIM DİYE....SELAMLAR...
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|