LPG OTOGAZ BRC SIRALI SİSTEM  2A Mühendislik A.Ş

Geri git   LPG OTOGAZ BRC SIRALI SİSTEM 2A Mühendislik A.Ş > MARKALARA GÖRE LPG UYGULAMASI > HONDA
Ana Sayfa Forum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Merhaba Ziyaretci:
ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 19.03.2010, 16:48   #11
umudum06
Junior Member

umudum06 Seçkin bir yolda.
Standart Cevap: Honda Araçlarda LPG ve Garanti

ah şu garanti bitmese okadar çok ihtiyacım varki lpg ye ama garantiden dolayı taktıramıyorum,oysa araç benim ayagım engelliyim ama aracım bana yeni bir engel oldu benzin zamlarından sonra
umudum06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2010, 21:07   #12
hburhan
Junior Member

hburhan Seçkin bir yolda.

Ben bugune kadar servis garantisinin faydasını görmedim ,zararını gördüm.Hem lpg taktıramadım ,hem de servise çuval dolusu bakım masrafı ödedim.Bakalım nasipse ayın 15.nden sonra Çorumda dönüşüm yaptıracağım.Bence sen de garantiyi düşünme ,taktır sistemi lpg nin tadını çıkart

Alıntı:
umudum06´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ah şu garanti bitmese okadar çok ihtiyacım varki lpg ye ama garantiden dolayı taktıramıyorum,oysa araç benim ayagım engelliyim ama aracım bana yeni bir engel oldu benzin zamlarından sonra
hburhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2010, 14:10   #13
hburhan
Junior Member

@2A Teknik;

Bu hafta içi Çorumda Özençler otogaza 1.600 tl ye pipolu dönüşüm yaptırmaya karar vermişken ,Çorum Meroto servisinden mesaj aldım.Honda araçlara BRC dönüşüm yaptıklarını servise beklediklerini söylediler.Gittim görüştüm 2000 tl fiyat verdiler,pipolu montajdan da haberleri yok .Bu fiyat farklılığı nerden kaynaklanıyor?Bu servise dönüşüm yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yeniler ,pek tecrübeleri de yok fakat Bayi listenizde gözükmeyen bu servise dönüşüm yaptırırsam 2A garantisinden faydalanabilecekmiyim. Lütfen acil cevabınızı bekliyorum.

H.burhan
Y.İnşaat Mühendisi
Alt 13.05.2010, 22:10   #14
ozenclerotogaz
Bayi

ozenclerotogaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozenclerotogaz Yakında ünlü olacaktır.
ozenclerotogaz - MSN üzeri Mesaj gönder

Burhan Bey ;

Meroto şuan için yetkili BRC 2A bayimiz değildir.Bayi listemizde bulunmayan bir servise dönüşüm yaptırmanız halinde gerek ürün garantisinden gerekse 3.şahıs malı mesuliyet sigortamızdan faydalanamazsınız.Sizi en kısa zamanda servisimize bekliyoruz.

Alıntı:
hburhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
@2A Teknik;

Bu hafta içi Çorumda Özençler otogaza 1.600 tl ye pipolu dönüşüm yaptırmaya karar vermişken ,Çorum Meroto servisinden mesaj aldım.Honda araçlara BRC dönüşüm yaptıklarını servise beklediklerini söylediler.Gittim görüştüm 2000 tl fiyat verdiler,pipolu montajdan da haberleri yok .Bu fiyat farklılığı nerden kaynaklanıyor?Bu servise dönüşüm yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yeniler ,pek tecrübeleri de yok fakat Bayi listenizde gözükmeyen bu servise dönüşüm yaptırırsam 2A garantisinden faydalanabilecekmiyim. Lütfen acil cevabınızı bekliyorum.

H.burhan
Y.İnşaat Mühendisi

BRC
SIFIR ARAÇLARDA OTOMOBİL FİRMALARININ TERCİHİ
2A
ÖZENÇLER OTOGAZ ABDULLAH ÖZENÇ
Çepni Mah. Aşağı San. 6.Çelik Sokak
No:6-8-10 ÇORUM Tel:0364 213 51 73
MEHMET ÖZENÇ GSM:0533 523 67 59
www.ozenclerotogaz.com.tr
ozenclerotogaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2010, 17:43   #15
hburhan
Junior Member

Tüm forum üyelerine merhaba;

2008 model honda civic aracıma yaklaşık 3 hafta önce yetkili bayiniz ÖZENÇLER OTOGAZ da montaj yaptırdım.Daha önce firmayı ziyaret ettiğimde aradığım cevapları bulduğum için ve 2A Mühendisliğin montaj sonrası müşteri memnuniyetine verdiği önem için BRC yi tercih ettim.Aracıma dönüşüm işlemi 8:30 da başladı.Montajın başından sonuna kadar aracımın başında dönüşümü adım adım izledim.Aracıma BRC MY07 kiti ve 45lt simit depo takıldı.Pipo sistemini çok araştırdım ,farklı forumlarda pipo yöntemi ile ilgili bilgiler edindim sonuç olarak aracımın emme manifoltu delinmeden montaj 14:00 da bitti.Denemek için 20 tl gaz alındı ve kalibrasyona başlandı.Mehmet Bey bizzat kendisi kalibrasyon işlemini yaptı ve yol ayarına çıktık.Arkadaşlar burası çok önemli ;her ne kadar kaliteli bir sistem takılsa da ve montajda hatasız yapılsa da mapping işleminin önemi çok fazla.Montaj öncesi arıza lambasının yanma nedenlerini Mehmet Bey bana anlatmıştı ,yol ayarında bunun detaylarını görme fırsatı buldum.14:30 da tüm işlemler bitti ve aracımı teslim aldım .Montajdan itibaren yaklaşık 1200 km yaptım ve şuan için hiç bir sorun yok.Aracımın performansında hissedilir ölçüde değişiklik hissetmedim ,umarım memnuniyetim uzun süre devam eder.Yakıt ölçümünde çok hassas birisi değilim net ölçümler yapmadım ama tasarruflu olduğu aşikar.Burdan honda kullanıcılarına tavsiyem montaj öncesi muhakkak yetkili servislerden bilgi alsınlar ve bazı konularda garanti istesinler.BRC yi tavsiye ederim.

H.burhan
Y.İnşaat Mühendisi
Alt 02.06.2010, 13:38   #16
medianus
Junior Member

medianus Seçkin bir yolda.

Bende de 2009 model yeni kasa 1.4 100 hplik otomatik vites city var.Garanti konusu kafamı çok kurcalıyor.Honda servislerinde lpg yi görmezden gelen bir servis bulsam hemen brc yi takarım ama benim bulunduğum yerdeki servis buna pek yanaşmıyor.
medianus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 10:45   #17
flymert
Junior Member

flymert Seçkin bir yolda.

Cok güzel bi konu
Bi Honda kullanicisi olarak, sonuc alinmasini temenni ediyorum....calismalarinizda
kolay gelsin
flymert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil