|
||||
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Merhaba Ziyaretci: |
| ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|
ah şu garanti bitmese okadar çok ihtiyacım varki lpg ye ama garantiden dolayı taktıramıyorum,oysa araç benim ayagım engelliyim ama aracım bana yeni bir engel oldu benzin zamlarından sonra
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: May 2010
|
Ben bugune kadar servis garantisinin faydasını görmedim ,zararını gördüm.Hem lpg taktıramadım ,hem de servise çuval dolusu bakım masrafı ödedim.Bakalım nasipse ayın 15.nden sonra Çorumda dönüşüm yaptıracağım.Bence sen de garantiyi düşünme ,taktır sistemi lpg nin tadını çıkart
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
@2A Teknik;
Bu hafta içi Çorumda Özençler otogaza 1.600 tl ye pipolu dönüşüm yaptırmaya karar vermişken ,Çorum Meroto servisinden mesaj aldım.Honda araçlara BRC dönüşüm yaptıklarını servise beklediklerini söylediler.Gittim görüştüm 2000 tl fiyat verdiler,pipolu montajdan da haberleri yok .Bu fiyat farklılığı nerden kaynaklanıyor?Bu servise dönüşüm yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yeniler ,pek tecrübeleri de yok fakat Bayi listenizde gözükmeyen bu servise dönüşüm yaptırırsam 2A garantisinden faydalanabilecekmiyim. Lütfen acil cevabınızı bekliyorum. H.burhan Y.İnşaat Mühendisi |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Bayi
![]() |
Burhan Bey ;
Meroto şuan için yetkili BRC 2A bayimiz değildir.Bayi listemizde bulunmayan bir servise dönüşüm yaptırmanız halinde gerek ürün garantisinden gerekse 3.şahıs malı mesuliyet sigortamızdan faydalanamazsınız.Sizi en kısa zamanda servisimize bekliyoruz. Alıntı:
SIFIR ARAÇLARDA OTOMOBİL FİRMALARININ TERCİHİ ![]() ÖZENÇLER OTOGAZ ABDULLAH ÖZENÇ Çepni Mah. Aşağı San. 6.Çelik Sokak No:6-8-10 ÇORUM Tel:0364 213 51 73 MEHMET ÖZENÇ GSM:0533 523 67 59 www.ozenclerotogaz.com.tr |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Tüm forum üyelerine merhaba;
2008 model honda civic aracıma yaklaşık 3 hafta önce yetkili bayiniz ÖZENÇLER OTOGAZ da montaj yaptırdım.Daha önce firmayı ziyaret ettiğimde aradığım cevapları bulduğum için ve 2A Mühendisliğin montaj sonrası müşteri memnuniyetine verdiği önem için BRC yi tercih ettim.Aracıma dönüşüm işlemi 8:30 da başladı.Montajın başından sonuna kadar aracımın başında dönüşümü adım adım izledim.Aracıma BRC MY07 kiti ve 45lt simit depo takıldı.Pipo sistemini çok araştırdım ,farklı forumlarda pipo yöntemi ile ilgili bilgiler edindim sonuç olarak aracımın emme manifoltu delinmeden montaj 14:00 da bitti.Denemek için 20 tl gaz alındı ve kalibrasyona başlandı.Mehmet Bey bizzat kendisi kalibrasyon işlemini yaptı ve yol ayarına çıktık.Arkadaşlar burası çok önemli ;her ne kadar kaliteli bir sistem takılsa da ve montajda hatasız yapılsa da mapping işleminin önemi çok fazla.Montaj öncesi arıza lambasının yanma nedenlerini Mehmet Bey bana anlatmıştı ,yol ayarında bunun detaylarını görme fırsatı buldum.14:30 da tüm işlemler bitti ve aracımı teslim aldım .Montajdan itibaren yaklaşık 1200 km yaptım ve şuan için hiç bir sorun yok.Aracımın performansında hissedilir ölçüde değişiklik hissetmedim ,umarım memnuniyetim uzun süre devam eder.Yakıt ölçümünde çok hassas birisi değilim net ölçümler yapmadım ama tasarruflu olduğu aşikar.Burdan honda kullanıcılarına tavsiyem montaj öncesi muhakkak yetkili servislerden bilgi alsınlar ve bazı konularda garanti istesinler.BRC yi tavsiye ederim. H.burhan Y.İnşaat Mühendisi |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
|
Bende de 2009 model yeni kasa 1.4 100 hplik otomatik vites city var.Garanti konusu kafamı çok kurcalıyor.Honda servislerinde lpg yi görmezden gelen bir servis bulsam hemen brc yi takarım ama benim bulunduğum yerdeki servis buna pek yanaşmıyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
|
Cok güzel bi konu
Bi Honda kullanicisi olarak, sonuc alinmasini temenni ediyorum....calismalarinizda kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|