LPG OTOGAZ BRC SIRALI SİSTEM  2A Mühendislik A.Ş

Geri git   LPG OTOGAZ BRC SIRALI SİSTEM 2A Mühendislik A.Ş > MARKALARA GÖRE LPG UYGULAMASI > CHEVROLET
Ana Sayfa Forum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Merhaba Ziyaretci:
ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 27.10.2009, 07:07   #1
burak0708
Junior Member

burak0708 Seçkin bir yolda.
Standart Lacettim çok yakıyor

1 ay önce 7500kmdeki 1.6 lacettime brc my-07 lpg taktırdım ilk başlarda tüketimim gayet güzeldi 1 depo gazla ş.içi 300küsur km yapıyordum ama son 1-1.5 hafta içinde tüketimim artmaya başladı,geçen cuma depomu fulledim ve km yi sıfırladım tamamen şehir dışı 260 km yaptım ve tekrar gaz aldığım istasyona girip aynı pompadan fulledim 57 liralık gaz aldı,yaptığm hesaba görede şehir dışı kmde 215 bin yakmış,sizce sorun nedendir,birde seviye göstergesi çok sinirimi bozmaya başladı 30-40 kmde bir ışıklar sönmeye başlıyor,yarın montaj yaptırdığım yere götüreceğim başlarından savmasınlar beni tahminen neler yapılmalı oradaki arkadaşa söylerim bari
burak0708 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2009, 13:03   #2
2A TEKNİK
Yönetici

2A TEKNİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi
Standart Cevap: Lacettim çok yakıyor

1-Öncelikle aracınız lpg ayarlarından dolayı önce az sonra çok yakmaya başlamaz.Bu durum aracınızda oluşdu ise;
a)Aldığınız gaz kalitesi
b)Kullanım şartları
c)Aracın benzin değerlerinin değişmesi
d)Benzin sisteminde veya lpg sisteminde mekanik arıza
e)Ölçüm hatası
f)Ve son olarak aracınızda lpg kaçağı olabilir.
Seviye göstergesi için tank tam dolu vaziyette tank kalibirasyonu yapılacak.Şikayetlerinizi yetkili serive iletmeniz durumunda mutlaka gerekli işlemler yapılacaktır.Saygılar

BRC
KAYBETMEK YOK..
2A TEKNİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2009, 09:37   #3
hakan0052
Junior Member

hakan0052 Seçkin bir yolda.

lacetti se 1.4 aracım 2008 model.11 aydır yetkili servis montajlı brc my-07 kiti kullanıyorum.10 000 km ye kadar bir depo lpg ile 380 km şehir dışı yol yaparken yağ değişiminden beri bir depo lpg ile 473 km yol yaptım.(ŞEHİR DIŞI 90 KM SABİT HIZDA LPG NİN LİTRESİ 1.880YKR.).şu an çok memnunum.yaklaşik 150 ykr yakıyor km de.2A yöneticilerine sormak istiyorum.lacettilere chevrolet servisinde kaç litrelik lpg tankı takıyorlar?lpg tankını 2008 de lacettilere lpg kampanyasından takılan my-07 kitinin tankıdır.
hakan0052 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2009, 13:48   #4
2A TEKNİK
Yönetici

2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi 2A TEKNİK Işığın görkemli bir yol göstericisi

Tanklar kitin modeline göre standart değildir araca ve müşteri isteğine uygun tank kullanılır.Daha geniş bilgi için yetkili servise müracaat edebilirsiniz.

BRC
KAYBETMEK YOK..
Alt 01.02.2010, 01:32   #5
omer1984
Senior Member

omer1984 Seçkin bir yolda.
omer1984 - MSN üzeri Mesaj gönder

Merhaba 2005 Model Lacetti 1.4 Sedan araçım iki gün önçe lpg 2040 dan aldım. Toplamda Uzun yol ve şehir içi karışık olmak üzere 370km. Yol yaptım ve tekrar doldurdum depoyu lpg 2040 tl 63.00 tl yakıt aldı. 63.00/370=170krş yakmış oluyor. Sizce normal mi? Şehir içi yakıtı ise 230krş geliyor aşşağı yukarı 400km önçe benzin ve lpg bakımlarını yaptırdım. Teşekkürler
omer1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 04:32   #6
2A TEKNİK
Yönetici

Ayni şartlarda benzin tüketimi ile kıyaslama yapmak daha doğru olur.Yazdığınız değerler normal gibi gözüküyor.

BRC
KAYBETMEK YOK..

Seçenekler
Stil