|
||||
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Merhaba Ziyaretci: |
| ForumumuzaÜYE olarak sizde mesaj yazabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
|
citroen c4 1.4 aracıma lpg taktırmak istiyorum. mardinde oturuyorum. işin ehli, beni pişman etmeyecek bir servis önermenizi rica ediyorum. ayrıca manifoldun delinmesine gerek var mı? bu konuda da beni bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Manifolt delinmesi durumuna yetkili bayilerimiz karar veriyor.Anasayfada yeralan YETKİLİ SERVİSLERİMİZ linkinden size en yakın servisimizle irtibata geçerek; maliyet, ödeme seçenekleri ve referans araçlar konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.
KAYBETMEK YOK.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Bayi
![]() |
Alıntı:
ESME LPG'DİR.YETKİLİ SERVİSİMİZ OLUP,SİZE EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞINA VE SERVİS HİZMETİ ALABİLECEĞİNİZ BİR BAYİMİZDİR.GİDİP YERİNDE ONLARLA TEMASA GEÇERSENİZ SİZE YARDIMCI OLACAKTIR. ![]() SIFIR ARAÇLARDA OTOMOBİL FİRMALARININ TERCİHİ ![]() BRC DOĞU&G.DOĞU ANADOLU BÖLGE BAYİ VE YETKİLİ SERVİSİ TEL: 0 412 238 37 64 FAXS:0 412 238 22 28 GSM:0 535 978 20 79 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bayi
![]() |
Sayın Matemakit;
Citroen marka araçlar lpg dönüşümünde uzmanlık gerektiren hassas araçlardır.Lpg dönüşümü sonrası muhakak EOBD cihazı ile yol ayarı yapılması gerekir.BRC MY-07 ile kesinlikle sorun yaşamazsınız.Mardinde size tavsiye edeceğim ,daha önceden de bu araçlara BRC montajı gerçekleştirmiş tecrübeli bir bayi arkadaşımız mevcut.ESAŞ LPG nin iletişim numaralarını P.M den size gönderiyorum.Buarada ESAŞ LPG Citroen marka araçlara gaz pipolu montajı uygulayan sayılı bayilerimizdendir.Gaz pipolu montaj ile aracınızın emme manifoltu delinmeden lpg gazı yanma odasına en yakın noktadan en doğru açıyla gönderilecektir.İlginiz için teşekürler. http://www.ozenclerotogaz.com.tr/duy...php?haber_id=7 SIFIR ARAÇLARDA OTOMOBİL FİRMALARININ TERCİHİ ![]() ÖZENÇLER OTOGAZ ABDULLAH ÖZENÇ Çepni Mah. Aşağı San. 6.Çelik Sokak No:6-8-10 ÇORUM Tel:0364 213 51 73 MEHMET ÖZENÇ GSM:0533 523 67 59 www.ozenclerotogaz.com.tr |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
|
Tavsiyeleriniz için teşşekkür ederim arkadaşlar...
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|